PAARDENRUSTHUIS

Aangezien we steeds meer vraag krijgen naar het opvangen van geblesseerde paarden en pensioen paarden, hebben we deze mogelijkheden uitgebreid. Het is niet de bedoeling dat er nog wordt gewerkt met de paarden (anders geldt het pension tarief)  al bestaat er natuurlijk altijd wel de mogelijkheid om uw paard uit de groep te halen voor een borstelbeurt of een wandeling. De oude paarden staan bij ons volledig verzorgd en wij bieden 2 opties:

 

OPTIE  GROEPSSTAL: in een ruime loopstal met uitloop naar gedeeltelijk verharde en zand paddock. Daarnaast is er in de zomer en zolang het weer en de weidegesteldheid het toelaat weidegang.  Er is altijd beschikking over ruwvoer, zowel binnen als buiten. In de zomer maanden bestaat de mogelijkheid tot 24/7 weidegang maar ook vrije keuze inloop mogelijkheid naar de loopstal / paddock. Zo kunnen we de zorg bieden die uw paard nodig heeft en kunnen ze bij slecht weer of extreme hitte schuilen.

De kosten voor deze manier van stalling zijn:

 

Prijs Groepstal : € 275,00 (grote shet/a pony € 200,00)

 

OPTIE 2 individueel (op dit moment niet beschikbaaheid) : Eigen box voor 's nachts en overdag in de paddock met ruwvoer en in de zomer overdag weidegang. Deze paarden komen 's nacht binnen en kunnen dan ook naar behoefte worden bijgevoerd met senioren brokken of medicatie (extra voeding niet inbegrepen) Deze manier van huisvesting is met name zeer geschikt voor paarden met extra voedingsbehoefte vanwege tanden problematiek of verminderde gezondheid. Er wordt 1 x per week een paddock dienst meegedraaid in de wintermaanden.

 

prijs Box : € 325 excl speciaal voer

Het rantsoen is samengesteld uit hoogwaardig ruwvoer van eigen land met een hoge voedingswaarde aangezien oudere paarden een hogere eiwit behoefte hebben dan jonge paarden om spierverval te voorkomen, aangevuld met vitamine likblokken.

 

 

excl. bekappen, enten, ontwormen en vee-arts kosten. Voor extra service of behandeling worden kosten in rekening gebracht

 

Kortom een heerlijk oude dag voor uw trouwe viervoeter waar hij of zij weer echt paard kan zijn!

Er is veel mogelijk en wij proberen de omstandigheden steeds weer te optimaliseren en of aan te passen aan elk individu.

 

 

Paardenrusthuis