Nieuws

Geslaagd voor  Grondwerk Auditie Human&Horse!

Oktober 2018

Sinds maart dit jaar volg ik de instructeurs opleiding Academische rijkunst bij de Human & Horse Academie van Greetje Hakvoort, inmiddels ben ik voor het onderdeel Grondwerk geslaagd, op naar de volgende audities!

Hier de link naar de Auditie  https://youtu.be/UkKncaf74J0

De nieuwe longeercirkel is Klaar!

December 2016

De ruime kraal met een diameter van 17 meter is voorzien van een hoog, veilig hardhouten hek en een bodem van zand in combinatie met polyvlokken. De kraal is gesitueerd achter de rijbaan naast de paddocks.


Mede mogelijk gemaakt door www.kleinwebshopdesign.nl 

Clinic Cavaletti training

16 april organiseerde LR &PC de Weteringruiters een clinic cavaletti training bij ons op stal.

Het was een erg leuke dag op 2 locaties (1 groep in Nieuwe wetering)  met veel enthousiaste deelnemers.

Foto's van Remy Pennings met Linda (schimmel) en Angela Brokaar (bruin) met Frappant gemaakt door Linda Halsema

Nieuw vanaf zomer 2016 : 

Individuele stalling in het rusthuis!

 

Omdat sommige oudere paarden extra voedingsbehoefte of rust nodig hebben bieden we vanaf deze zomer de mogelijkheid tot individuele stalling van pensioen of blessure paarden. Deze paarden krijgen een eigen box en staan overdag in kleine groepen buiten (in de zomer op de wei) 's nachts hebben hun eigen stal waar ze naar behoefte bijgevoerd kunnen worden met seniorenbrokken, medicatie of aangepaste voeding. Op deze manier kunnen ze toch in een sociale omgeving van hun oude dag genieten en blijft de rust of voeder opname gewaarborgd. Kosten voor deze manier van rusthuisvesting zijn € 235,00 p/m volpension, incl brokken. excl. aangepaste voeding zoals bv slobber.

 

 

Clinic cavaletti training!  VOL !

Wil je de balans, aanleuning en bewegingstechniek van je paard verbeteren, schrijf je dan in bij remypennings@hotmail.com

Er zijn nog enkele plaatsen vrij, erg laagdrempelig en wordt aangepast aan elk niveau.